ARCHIDEX 16

May 16, 2016

Laatste bedrijfsnieuws over ARCHIDEX 16

Gebeurtenis van de de industriehandel van Zuidoost-Azië de meest succesvole jaarlijkse voor de architectuur, het binnenlandse ontwerp en de de bouwbroederlijkheid – ARCHIDEX (Internationale Architectuur, Binnenlandse Ontwerp en de Bouwtentoonstelling) heeft voortdurend fenomenaal succes geoogst en de regelmatige groei door strategische planning en vennootschappen sinds zijn inleiding in 2000 opgeslaen.

Jaarlijks gehouden op het de Overeenkomstcentrum van Kuala Lumpur, Maleisië, wordt de tentoonstelling op brede schaal gezien als een belangrijke gebeurtenis die zich de broederlijkheid van Zuidoost-Azië van architecten, binnenlandse ontwerpers, ontwikkelaars, stedelijke ontwerpers, ingenieurs, academici, studenten en diverse verwante de industrieberoeps samentrekt. ARCHIDEX wordt gezamenlijk georganiseerd door het Maleise Instituut van Architecten (Pertubuhan Akitek Maleisië of PAM) en C.I.S-BHD van Netwerksdn, een een belangrijke Maleise handel en organisator van levensstijltentoonstellingen. Kende MyCEB/MACEOS toe – rAWr Toekenning 2013 & 2015 voor Beste Handelstentoonstelling en ook de Toekenning van MACEOS 2011 voor de Industrievoortreffelijkheid, blijft ARCHIDEX streven en het bezet momenteel een hoogst gebegeerde positie bij het front van de robuuste architectuur, het ontwerp en de bouwnijverheid van het gebied.

Merk uw Kalender voor ARCHIDEX 16 op het de Overeenkomstcentrum van Kuala Lumpur, Maleisië vanaf 20 – 23 Juli 2016 en ben een deel van de regionale kracht van het vooruitgaan van architectuur in Azië.

 

MAXL is de meest professionele fabrikant van constrcutionmateriaal zoals aluminiumprofielen, aluminiumrol en blad, aluminium samengesteld paneel voor muurbekleding in China.

 

laatste bedrijfsnieuws over ARCHIDEX 16  0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Henry
Fax : 86-512-58975331
Resterend aantal tekens(20/3000)