Concreet toon Brazilië 2016

May 16, 2016

Laatste bedrijfsnieuws over Concreet toon Brazilië 2016

Concreet toon meer dan 20 verschillende segmenten van de concrete productieketen samenbrengt en aangezien een winkelvenster, het op de groei van de economie wijst, naar voren schuivend de sector en sterk representatief voor Brazilië is. In zijn 10de uitgave, wordt het gezien door de wereldmarkt als het belangrijkste vergaderingspunt voor concrete productieketen in Latijns Amerika. De laatste jaren, is het het ideale platform voor de lancering van nieuwe producten geweest, die lood en voorzien van een netwerk produceren.

Gehouden over een periode van drie Concrete dagen, toon Zuid-Amerika de belangrijkste spelers van de gehele concrete leveringsketen in de wereld van burgerlijke bouw samenbrengt, die het bedekken, het opduiken, de bouw en infrastructuur omvat.

Concreet toon Zuid-Amerika exposanten van andere Latijns-Amerikaanse landen evenals Noord-Amerika, Europa en Azië aantrekt.

De opkomst is hoogst bekwaam, en concentreert drijft zich op besluitvormingsberoeps op het gebied van burgerlijke bouw die.

Als uw bedrijf een product in de wereld van beton heeft, of in bouw, vervaardiging of zelfs in vernieling, dit uw gebeurtenis is. Maak uw USP, komen uw merk en uw producten duidelijk uit; ontmoet technische beroeps die specifiek in de concrete leveringsketen geinteresseerd zijn (er zal niet om het even welk gezamenlijk product op mening zijn die niet de nadruk van de gebeurtenis – BETON is); bekrachtig vennootschappen en bied bedrijfskansen.

 

MAXL is de professionele fabrikant van bouwmateriaal in China.

 

laatste bedrijfsnieuws over Concreet toon Brazilië 2016  0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Henry
Fax : 86-512-58975331
Resterend aantal tekens(20/3000)